SirAnen Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 Po nie udanym dla mnie renderignu i czym gorsza straconym lekko czasie :) Stwierdzilem ze pojde w kierunku SF :) Bardzo lubie symulatory , ogolnie fan wszystkiego co powstalo od legenderango Frontier :) Na poczatek , moze stworze cos prostego. Jakis przytulny kokpit Prosze o ocene Jakis tam zarys zrobilem :) I jakis Cockpit :D
candyman11 Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 Calkiem fajnie sie to zapowiada. Podejrzewam, ze bedziesz dawal do tych modeli Smooth, a nawet jesli nie, to warto do ostrych krawedzi dodac lekki Bevel. Uzyskasz naturalnie zaokrglone krawedzie. Widze takze wiele w tych modelach "3-side polygons". Ja jestem zwolennikiem unikania ich poniewaz w niektorych przypadkach moga powodowac problemy(np. niechciane zakrzywienia powierzchni), na twoim miejscu pokusilbym sie o ich wyeliminowanie. Pozdrawiam.
SirAnen Napisano 20 Marzec 2006 Autor Napisano 20 Marzec 2006 Dobra , stowrzylem ( przerobilem to z gry ) jakas siatke tego co bede robil :)
SirAnen Napisano 21 Marzec 2006 Autor Napisano 21 Marzec 2006 Troszke ubolewam iz jest taki maly limit danych na zalaczniki ale praca w 50% skonczona , jakas tam tekstura nalozona , teraz jakies tlo i efekty swietlne
SirAnen Napisano 3 Kwiecień 2006 Autor Napisano 3 Kwiecień 2006 Dobra , teraz potrzebuje pomocy :) Co ja mam zrobic :) ?? Jakich tekstur uzyc :) Bo albo jest za bardzo pastelowe ..... help
SirAnen Napisano 3 Kwiecień 2006 Autor Napisano 3 Kwiecień 2006 Ladne to bedzie :) Ale naraziem pieta Achilesowa jest u mnie dobieranie tekstur :) Ktos ma jakis pomysl ??
Gedeon Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 Ładny modelik. Co do tekstur do weź coś podobnego do tego, co mają wiezowce. Może czarne aluminium czy coś podobnego.
SirAnen Napisano 14 Lipiec 2006 Autor Napisano 14 Lipiec 2006 Dobra , troche moj temat przespal sie i postanowilem zrobic z tego mecha , konstukacja taka sama lecz z mozliwoscia zamiany na "robota" Troszke kiepskie ujecie , ale chodzi o pokazanie miejsc gdzie on sie sklada:) http://vip.net.pl/~anen/5.JPG
Rekomendowane odpowiedzi