rly Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 Projekt Skoczek&Wojdacki Architekci. Rendery model kompozycja moje w sumie 4 dni pracy.
siwy Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 Super, wszystko git. Tylko na tym ujęciu z samolotu chwile musiałem popatrzeć zanim zobaczyłem że to skrzydło, jest też niedokładnie wycięte. Poza tym jest ok. Ładnie dobrane kolorki.
rly Napisano 18 Marzec 2006 Autor Napisano 18 Marzec 2006 no w sumie faktycznie troche niedokladnie ale teraz bedee mial troche przerwy to nad tym popracuje
Ryjas Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 super jak zawsze.. Troche by sie przydało ujęcie z bliska
Maceo Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 Troche zwaliłes z tym skrzydlem - zupełnie nie trzyma sie ta błyszcząca powierzchnia fajnej konwencji graficznej. (a poza tym - lecę sobie samolotem i widze ładną zieleń z kupą na środku.);_) Oprócz tego optymalny render jak dla mnie, tylko obiekt woła o pomstę do nieba - w takiej lokalizacji taki barak... szit.. cała polska i jej administracja...
rly Napisano 19 Marzec 2006 Autor Napisano 19 Marzec 2006 Szczerze mowiac to teren dookola nie jest istniejacym terenem posklejalem go z kilkunastu zdjec a normalnie to dookola jest plasko i trawy wysokie.Co do architektury no coz terminal logistyczny to nie centrum sztuki nowoczesnej takze liczy sie tu tylko funkcja(i to ile palet bedzie mozna wstawic do srodka).Ryjas dzieki moze cos wykadruje z wiekszych renderow
WIERZBA Napisano 19 Marzec 2006 Napisano 19 Marzec 2006 Wizka , jak to wizka - dobra rzemieślnicza robota .
Maceo Napisano 20 Marzec 2006 Napisano 20 Marzec 2006 Do czego by to nie było to zawsze jest to architektura i ma nierozłączny związek z tym gdzie stoi. Jeżeli masz podejście, że nie ważne jak tylko poco i co ma tam być to obejrzyj się na przedmieścia polskich większych miast - co widzisz jak wjeżdzasz do Warszawy (chyba max), Krakowa (chyba mniej), (chyba Łodzi), Częstochowy itp... Barakowy syf. A co było kiedyś tam? - "dookola plasko i trawy wysokie" Ale wizka zajebista, jak już mówiłęm.
Rekomendowane odpowiedzi