Skocz do zawartości

Projekt: Park Jurajski: praca dal modelarzy!(friko)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Potzrbuje modelarza-grafika do gry w której budujemy zoo-dinopark wszytkich planowanych modeli dinozaurów 52, a póżniej ludzi i obiektów.

Jeżeli jakiś modelarz chce się dołączyć to niech zacznie robić modela tego gada. I niech pokazuje rendery co chwilke. Cze!!!

A ja zaczynam zbierać info o następnym dino.

spinosaurus.jpg

dc_card_spino1.jpg

dc_card_spino3_big.jpg

dc_card_spino4_big.jpg

SPINO_WP_1024.jpg

• Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie jestem bardzo zaawansowany w słowniku grafika ale fac to poly? Jeżeli o to chodzi to niewiem ale raczej do stu. Może być mniej kwadratów ale żeby był okrągły, a nie kanciasty.

Napisano

Widze ze jestes pelen zapalu hehe. Mam nadzieje ze kwestia programistyczna nie stanowi dla ciebie problemu, jezeli tak nie jest to z checia wykonam jednego dina.

Musze powiedziec ze rzuciles sie z motyka na slonce, chcesz sam wykonac na prawde potezna prace, sam programuje i wiem jak to nocki mi uciekaly jedna za druga, a wcale nie pisalem gry.

Zycze powodznia

ps. wolalbym nawalanke

Napisano

Ja sie tak bardzo z motyka na słońce nie rzucam:) Bo nie ja programuje:) Ja jestem producentem, projektuje i robie odgłosy dinusiów;) Chwała tobie Tomku !!

Napisano

mam kilku niezbyt zaawansowanych programistów. A takiego porządnego wciąż szukam. Sorry Giorgione że o tobie zapomniałem oczywiście będziesz mógł pracować przy tym projekcie ale innego dina ci dam.

Napisano

Szkoda że przeniósł ten temat ale cóż :(. Napisałem liste gadó i dinozaurów która jest już trzecia skolei i jest najbardziej skrócona:

Na 99%:

Spinosaurus

Baroynyx

Seismosaurus

Tyrannosaurus

Stegosaurus

Corythosaurus

Parasaurolophus

Allosaurus

Velociraptor

Deinonychus

Diplodocus

Brachiosaurus

Pachycephalosaurus

Leaellynasaura

Iguanodon

Sauropelta

Euoplocephalus

Triceratops

Tapajera

Quetzalcoatlus

Pteranodon

Ornithomimus

Na 60%

Suchomimus

Protoceratops

Styrakosaurus

Therizinosaurus

Kentrosaurus

Ouranosaurus

Jeżeli te na 60 % nie ukażą w automatycznie w grze to ukażą się w dodatku. (gadów może przybyć)

Co do dema jeszcze sie pomyśli.

WKRÓTCE POJAWI SIĘ OFICJALNA STRONA INTERNETOWA. Wymyśliłem wczesną nazwe gry. Skomentujcie ją.

Wczesna nazwa gry to: DINO SimPark.

Napisano

Pierwszy renderek Jet nieco kanciasty ale Giorgione nie ma za bardzo czasu! I prosiłbym innych grafikó aby przyłączyli ię dotego ciekawego projektu (i poszukuje gośćia który poprawi, zaokrągli,tego dinozara który zrobił Giorgione).

Dino4.jpg

Napisano

Jak zapewne wiecie zaczęła się szkoła i zaczęli truć i niestety i trza sie uczyć:(. Wię niestety będe musiał zaniechać pracy nad grą do 1 sierpnia. Ale jeśli ktoś będzie chcial pracowąc to niech poczeka do sierpnia.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności