Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Pewnie wszyscy zauważyli, że jest na tym forum moda na projektowanie samochodów...nie powiem wypaśne projekty sie tu pojawiają. Postanowiłem tym razem poddać się modzie i spróbować czegoś nowego. Szkice są bardzo luźne:] 2rys to nowa honda civic a reszta to moja inwencja:D Oceńcie! Pozdro!

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hehe to nie moda...to pasja:D...a co do projektow to o 1 dwoch juz ci mowilem...a co do reszty to bardzo podobne uwagi...nawet perspektywa w miare...ale np w tym tirku kolo tylnie ewidentnie zjezdza...w ostatnim projekcie...prawe kolo jest za daleko konca...przez co wyglada to jak blad w perspektywie...no a co do designu to hmm musisz jeszcze duzo pokombinowac...:)..lubisz civiczke nowa czy przypadkiem na nia padlo?:)

Napisano
  • Autor

owszem lubie nowego civica, przyjemne niewielkie autko. Jeśli chodzi o designe...to nie przewiduje jakiś niesamowitości w moim wykonaniu,,,po prostu chce sobie fajne autka porysować:] ablo niej fajne też:D

Napisano

hehe yo

witaj!

Ja jak widze jak ktoś się mobilizuje aby narysować jakieś auto nierysując i niepasjonując się tym - to aż padam na kolana aby oddać hołd! Tacy ludzie hehe dla mnie są bardzo dużo warci;) Dlatego Golum - wielki szacunek dla ciebie (zresztą podobnie ostatnio zrobił Pablonardo - z czego też się ciesze bardzo)...co do aut to najbardziej podoba mi się wlaśnie ten tirek...fajnie też oddaleś cień dalszych kół w 2gim rysunku...

pozdro

Napisano

No golum to jest nas już dwóch początkująych twórców lekko niezgrabnych aut :p. Ja wiem że auta moją pają sie nie staną, ale pozdrowienia dla wszystkich car designerów:D

Napisano
  • Autor

to co mam sie jeszce zabrać za projektowanie bucików?:)

P.S.

Kiedyś zaprojektowałem na filozofi gniastko(takie elktryczne) to nie była ciekawa lekcja:)