Skocz do zawartości

Do Piatku 4 grafiki.

Featured Replies

Napisano

Witam.Jestem studentem grafiki w Niemczech, dostalem 4teksty do ktorych musze zrobic 4 grafiki.1-czl owiek biegnie na oslep, robi cos, niewazne co byle by sie oplacilo. Przy tym gubi przyjaciol, studiuje, idzie do pracy. Wszystko jest bezsensem. 2 Tekst to anty-autoryte t, ze nie jest prawda, ze takie wychowanie nie skutkuje. Ludzkie masy nie zostawiaja sladow. 3 tekst to o starszej parze, ktora biegnie gdzies:do parku, na plaze, do jakiegos kurortu. A 4 to o sportowcach, ktorzy sa piekni, maja witalnosc, ze milo ich widziec na ziemi. Zaplacilbym za to. To nie musi byc 3D grafika. Bedzie nawet chyba taniej. 4902609 to moj nr gg-jestem zawsze od 19 do 21:30 Czasem siedze po poludniu na niewidocznym. Wiec sprobuj. +491762941751 8 to moj nr kom. Napisz cie mi esa gdy p te wiadomosc Prosze. Marcin

P. S Platnosc po swietach. 1000zl za grafiki

• Wyświetleń 914
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.