Napisano 23 Marzec 200619 l Siema wszystkim wrzucam tutaj link do mojego powstającego dopiero portfolio. Będe wdzięczny za wszelkie konstruktywne krytyki. dodam tylko że jest to moja pierwsza strona internetowa jaką w życiu robiłem. (Choć w sumie to jak przezentacja multimedialna bardziej tyle że w internecie hehe) oto link: www.shegy.gaa.pl za wszelie komentarze i sugestie z góry dziekuje. ( tylko nie czepiajcie sie literówkim w menu : stona głowna)
Napisano 24 Marzec 200619 l Hmm.. niezły patent z tymi logami na dole. Wyglądają jak nagrody, ale strona jeszcze na nagrody się nie nadaje. Jak na pierwszy raz nieźle. I nawet dużo fajnych elementów jest i miły feeling miejscami. Ale strasznie kupy się to nie trzyma. Takie pływające elementy na niebieskim tle i typografia zamazana, jakbyś tekst niesformatowany wrzucił. Dzwięki irytują - może lepiej po wybraniu a nie po najechaniu, bo Ci klika w czasie jak stronka się ładuje. nielogicznie trochę to brzmi. Wywal przycisk po loaderze, lepiej jak od razu wejdzie dalej.
Napisano 25 Marzec 200619 l Sorry ale moim zdaniem za bardzo wzorujesz sie z http://www.triworks.net/ , ale zobaczymy pozniej