White Napisano 12 Sierpień 2003 Share Napisano 12 Sierpień 2003 Taka pracka bardzo płaska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano 12 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2003 I jeszcze jedna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 13 Sierpień 2003 Share Napisano 13 Sierpień 2003 nie obraź się ale to się nie nadaje na logo.... za dużo się dzieje.. pisząc, że nie widziałeś wszystkich propozycji widzę, że nie przeczytałeś zasad jakie powinno spełniać to Logo... pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano 13 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2003 No ja wiem, że jesteś zwolennikiem prostej formy, czytałem twoje opinie m.in. o logo blaupunkt. Co więcej zgadzam się w pełni z twoim zdaniem tu nie może dziać się za dużo. Spójrz jednak na to z drugiej strony: na salonie samochodowym pokazują najpełniejsze wersje żeby skusić klienta. Ja postąpiłem podobnie. A przy okazji oglądając twoje prace ktoś skomentował, że jedna jest w sam raz na monster trucka. Pozwoliłem sobie zrobić zegar to tego pojazdu-proszę to traktować w kategorii żartu. Pozdrawiam [soczek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 13 Sierpień 2003 Share Napisano 13 Sierpień 2003 mi się podoba :) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano 16 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2003 Ponieważ wziąłem sobie uwagi boowy (sorry jeżeli źle odmieniam:)) do serca to zamieszczam jeszcze jedną - prostszą wersję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi