spoon Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 porpozycja okładki nr 1; propozycja okładki 2; wiersz 1; wiersz 2. poezji prosze nie oceniać, nie mojego autorstwa, ani sie na tym nie znam, ja prosty grafik jestem i na literkach sie nie kumam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 dla mnie wypas procz ostatniej dla mnie nie to nie 'siedzi ' ...cokolwiek to znaczy ;P poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoon Napisano 29 Marzec 2006 Autor Share Napisano 29 Marzec 2006 dzięki maaan, wiem że mnie kochasz, nie ściemniaj może i masz troche racji z ta ostatnią, kombiuje ;) jeszcze sporo tych wierszy zostało wiec zobaczę co mi z tego wyjdzie. by the way: wrzucaj komix :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 man mnie siem podoba jest inne i ma klimat (procz ostatniego :P) ps. ktory ?? hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golum Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 okładka nr2 zdecydowanie lepsze...a poezja choć nie twoja to też przypadła mi do gustu:) Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi