barti2003 Napisano 13 Sierpień 2003 Share Napisano 13 Sierpień 2003 Nowy pomysł po inspiracjach. Bardzo proste przesłanie i wykonanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 13 Sierpień 2003 Share Napisano 13 Sierpień 2003 katedra Twoja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 13 Sierpień 2003 Share Napisano 13 Sierpień 2003 font mi się nie podoba - OCRem piszą wszystko... od oznaczenia kibli po przystanki autobusowe... ale znak fajny - gratulacje pozdrawiam[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 13 Sierpień 2003 Share Napisano 13 Sierpień 2003 to ORC-a :) ogolnie citroena przypomona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 13 Sierpień 2003 Share Napisano 13 Sierpień 2003 Bowa: taa OCR... potem jest jeszcze Fujijama i Futura albo Eras :) Osobiscie ja tez lubie proste liternictwo z tych krojow lub podobnych. A logo bardzo mi sie podoba, podobne do znaczku RENO, ale raczej sie z nim wcale nie kojazy. Jak tylko spojzalem zobaczylem szescian - wiec czytelnosc 99%. Bardzo dobry projekt! pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barti2003 Napisano 13 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2003 zmienilem czcione i dodalem takie smieszne motto :) co wy na to moze macie jakies propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 13 Sierpień 2003 Share Napisano 13 Sierpień 2003 czcionka moim zdaniem nadal nie ta... nie stosuj italica i spróbuj napisać to versalikami i rozbić na szerokość logo.. ...co do hasła - to masz rację - śmieszne.. ;) pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcor Napisano 14 Sierpień 2003 Share Napisano 14 Sierpień 2003 a moge sobie zrobic z tym naszywke i naszyc ja sobie gdzies na pagonie? wszyscy beda mysleli ze jestem z US.Army:) a tak poza tym to nawet fajne jezeli sie okaze ze dobrze bedzie wygladalo na czarnej koszulce (bo taka musi byc koniecznie!!!!:))) ). czerwony pasuje do bialego ale moze lepiej byloby zrobic jeszcze jaks inna wersje? z tego co juz troche se poeksperymentowalem z tym logiem to nawet niezle wyglada ono gdy zamieni sie czerwony czarnym. no ale ja tam nie chce mieszac za bardzo. rob jak chcesz bo czuje ze i tak bedzie dobrze:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi