pchelka Napisano 30 Marzec 2006 Napisano 30 Marzec 2006 Hejka pracuje sobie ostatnio nad takim modelem (nie jest super dokładny robie na oko, może będzie jakaś scenka) i mam mały problem, mianowicie kolor czarny na obudowie jest zbyt mało nasycony. Mam ten joy w domu i plastik na jego obudowie daje spory spectular jednocześnie jest soczyście czarny. W maxie gdy podkręcam spectular ( i glosynes) obiekt robi się jednocześnie coraz bardziej szary (traci nasycenie czarny). Może ktoś podpowie jak uzyskać właściwy efekt???
piksar Napisano 30 Marzec 2006 Napisano 30 Marzec 2006 model ładny, co do koloru, może trzeba zmienić położenie/natężenie światła. Kabelek prosze dorobić
Gedeon Napisano 30 Marzec 2006 Napisano 30 Marzec 2006 No model także mi się podoba. Wogóle to joy jest fajny. Dorób kabelek to będzie wszystko Ok.
pchelka Napisano 30 Marzec 2006 Autor Napisano 30 Marzec 2006 Kabelllka wam sie zachciało :):) a jak powiem że wersja radiowa :D:D:D a na serio to jeszcze trochę jest do zrobienia (diody w klawiszach, numery na klawiszach no i te nieszczęsne materiały)
Gedeon Napisano 30 Marzec 2006 Napisano 30 Marzec 2006 Jeżeli wersja radiowa to w porządku. Chciałbym zobaczyć wersję końcową już razem z zakończonymi materiałami.
pchelka Napisano 5 Kwiecień 2006 Autor Napisano 5 Kwiecień 2006 Witam mały uptade .. właściwie nic się prawie nie zmieniło :). Sam model jest praktycznie zrobiony, materiały właściwe też został jeszcze tylko kabelek. Zachęcam do komentów.
Kazan_HB Napisano 5 Kwiecień 2006 Napisano 5 Kwiecień 2006 ladnie ale proporcje leza, patrzac na podstawe prawdziwego joya( tez taki mam :)) to widze trojkat, a u ciebie wyszla deska do plywania
pchelka Napisano 6 Kwiecień 2006 Autor Napisano 6 Kwiecień 2006 Nom tak to jest jak się robi na oko :P (aha całość 25 k poly dosyć sporo)
Rekomendowane odpowiedzi