Napisano 30 Marzec 200619 l Hejka pracuje sobie ostatnio nad takim modelem (nie jest super dokładny robie na oko, może będzie jakaś scenka) i mam mały problem, mianowicie kolor czarny na obudowie jest zbyt mało nasycony. Mam ten joy w domu i plastik na jego obudowie daje spory spectular jednocześnie jest soczyście czarny. W maxie gdy podkręcam spectular ( i glosynes) obiekt robi się jednocześnie coraz bardziej szary (traci nasycenie czarny). Może ktoś podpowie jak uzyskać właściwy efekt???
Napisano 30 Marzec 200619 l model ładny, co do koloru, może trzeba zmienić położenie/natężenie światła. Kabelek prosze dorobić
Napisano 30 Marzec 200619 l No model także mi się podoba. Wogóle to joy jest fajny. Dorób kabelek to będzie wszystko Ok.
Napisano 30 Marzec 200619 l Autor Kabelllka wam sie zachciało :):) a jak powiem że wersja radiowa :D:D:D a na serio to jeszcze trochę jest do zrobienia (diody w klawiszach, numery na klawiszach no i te nieszczęsne materiały)
Napisano 30 Marzec 200619 l Jeżeli wersja radiowa to w porządku. Chciałbym zobaczyć wersję końcową już razem z zakończonymi materiałami.
Napisano 5 Kwiecień 200619 l Autor Witam mały uptade .. właściwie nic się prawie nie zmieniło :). Sam model jest praktycznie zrobiony, materiały właściwe też został jeszcze tylko kabelek. Zachęcam do komentów.
Napisano 5 Kwiecień 200619 l ladnie ale proporcje leza, patrzac na podstawe prawdziwego joya( tez taki mam :)) to widze trojkat, a u ciebie wyszla deska do plywania
Napisano 6 Kwiecień 200619 l Autor Nom tak to jest jak się robi na oko :P (aha całość 25 k poly dosyć sporo)