Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hejka pracuje sobie ostatnio nad takim modelem (nie jest super dokładny robie na oko, może będzie jakaś scenka) i mam mały problem, mianowicie kolor czarny na obudowie jest zbyt mało nasycony. Mam ten joy w domu i plastik na jego obudowie daje spory spectular jednocześnie jest soczyście czarny. W maxie gdy podkręcam spectular ( i glosynes) obiekt robi się jednocześnie coraz bardziej szary (traci nasycenie czarny). Może ktoś podpowie jak uzyskać właściwy efekt???

render15dt.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

model ładny,

co do koloru, może trzeba zmienić położenie/natężenie światła.

Kabelek prosze dorobić

Napisano

No model także mi się podoba. Wogóle to joy jest fajny. Dorób kabelek to będzie wszystko Ok.

Napisano
  • Autor

Kabelllka wam sie zachciało :):) a jak powiem że wersja radiowa :D:D:D

a na serio to jeszcze trochę jest do zrobienia (diody w klawiszach, numery na klawiszach no i te nieszczęsne materiały)

Napisano

Jeżeli wersja radiowa to w porządku. Chciałbym zobaczyć wersję końcową już razem z zakończonymi materiałami.

Napisano
  • Autor

Witam mały uptade .. właściwie nic się prawie nie zmieniło :). Sam model jest praktycznie zrobiony, materiały właściwe też został jeszcze tylko kabelek. Zachęcam do komentów.

render12ey.jpg

render20yx.jpg

Napisano

ladnie ale proporcje leza, patrzac na podstawe prawdziwego joya( tez taki mam :)) to widze trojkat, a u ciebie wyszla deska do plywania

Napisano
  • Autor

Nom tak to jest jak się robi na oko :P

(aha całość 25 k poly dosyć sporo)