Napisano 1 Kwiecień 200618 l 'dbry. Mam zamiar namalowac sobie ot taki - mrozny widoczek. Wiem, ze i tak go pewnie nie skoncze, ale sprobowac zawsze mozna. Mam dosc dlubania i nie mam pojecia co dalej... wrzucam, bo mam nadzieje, ze mnie na cos konkretnego naprowadzicie. Oh... pomysl potrzebny ;) . Photoshop + mysz (tak, tak.. mysz okazala sie lepszejsza od mojego tabletu ;) ). tyle wydziergalem - http://img240.imageshack.us/img240/1074/icemattehigh1kp.jpg pzdr.
Napisano 1 Kwiecień 200618 l wow jestem pod wrazeniem wody:D naprawde wyszla super... podoba mi sie gratuluje. a co do pomyslu to musisz sam chwile posiedziec i sie zastanowic;) w koncu to Twoj obrazek;) a uwierz mi ze mozna duzo wymyslec:) pozdro!
Napisano 1 Kwiecień 200618 l te "igly" lodowcowe wymiataja :D , a szczegolnie gdy sie lacza z gruntem ;p powodzenia ;p pozdro
Napisano 1 Kwiecień 200618 l hmmm mozna zobaczyc orginalna fotke:) co do horyzonty zabardzo dziwnie sie odcina:( fajny motyw w prawym dolnym rogu ale chyba tam nic nie zmieniales woda fajna bo pewnie tak samo fota:)szkoda ze rozmyles przy brzegu w niektorych fragmetach a domalowane to mam rozumiec sa te 4 sople?? no najfajniej wyszedl ten 3 od lewej ale troszke przesadziles z blekitem:) a co do pomyslu to mozesz zaszczepic eskinosa na brzegu ktory przywoluje te sople co domalowales:)albo postac tworzaca sie z tych sopelkow:) pozdrawiam:)
Napisano 2 Kwiecień 200618 l Autor hmmm mozna zobaczyc orginalna fotke:) Fotek bylo pare :) Wiekszosc z google + http://www.phys.unsw.edu.au/~tonyt/dome%202003/domec001.html . fajny motyw w prawym dolnym rogu ale chyba tam nic nie zmieniales Tam bylo najwiecej dziergania ;) Poszlo pare fotek + subtelne pedzlowanie. Sople jeszcze nie skonczone... musze je dopiescic, narazie taki ogolny zarys. Dziekuje wszystkim za mile slowa :) pzdr.
Napisano 2 Kwiecień 200618 l ehh niedoczytalem ze to matte;) a tak sie podjaralem ta fota a teraz widze ze to fota;P atak apropo pomyslu to mozesz zrobic marsz pingwinow :D:D hehe
Napisano 2 Kwiecień 200618 l szalone kapsztonce vs. mordercze pingwiny 3 mozesz zrobic marsz pingwinow co ty z tymi pingwinami lol ? :D jestes fanem pingwinow czy jak :D? pozdro