GuteQ Napisano 2 Kwiecień 2006 Napisano 2 Kwiecień 2006 Witam, oto mój pierwszy film animowany, nad którym pracowałem przez ostatnie pół roku. Mam nadzieje, że się wam spodoba :) Grey (szary) - kolor, imię, kosmita czy ktos inny niz Ty? Gdy napotkamy na coś nieznanego nam, jesteśmy ciekawi, a gdy zwykłe, szare sposoby poznania zawiodą... Divx, 640x480: www.rapidshare.de www.savefile.com www.forlornworld.com
kannu Napisano 2 Kwiecień 2006 Napisano 2 Kwiecień 2006 serwusik :) wygląda ciekawie. Napiszesz coświęcej o animacji ? gdzies to będzie można zobaczyc /sciągnąć ? Ten termin 8 kw. to z czegos konkretnego wynika , czy to własny , wewnętrzny deadline ? pozdrawiam i zycze powodzenia :)
GuteQ Napisano 2 Kwiecień 2006 Autor Napisano 2 Kwiecień 2006 Ten termin to po prostu powiedzenie sobie "zrobie to do konca tygodnia" a napisalem 9 kwietnia bo denerwuje mnie jak czytam czyjes wypociny sprzed paru miesiecy i ktos pisze "do konca tygodnia". Skad mam wiedziec czy to bedzie za dzien czy 6 dni? :P ;) Animacja zrobiona w 3ds max 7 przy uzyciu Character Studio, wyrenderowana w Brazilu. Nie uzywalem zadnych plikow mocap, wszystko od poczatku do konca bylo robione od reki. Tworze ja juz od okolo 5 miesiecy, z mniejszymi i wiekszymi przerwami (klasa maturalna, a na studia trzeba gdzies pojsc, cnie?). Jak wszystko ladnie skleje zamieszcze gdzies na necie, chociaz nie mam pojecia gdzie :P Myslalem o wyslaniu jej do "Skręć Coś" 4funtv, ale boje sie ze mnie zjedza za brak kiczowatego humoru znanego z Psa Leszka (nie mowie tutaj tego w sensie negatywnym) ktory z tego co patrzylem tam kroluje :)
Pierzak Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 Ja bym ci nie polecal kalac swojej animki tym konkursem. poziom jest tam rowny z ziemią. Mysle ze wiekszosc osob traktuje go jako zart, oprocz jakiegos "rapera" ktory wysyla tam swoje teledyski domowej roboty. Zobacz jakie tam ludzie animki wyslali. Np ta pod tytulem "Upadl mi parasol w kiblu". straszna kaszana. Ja tez wyslalem tam filmik. tutaj link: http://skreccos.4fun.tv/film.php?id=299 oczywiscie zapraszam do glosowania :P Wrzuc na forum linka do twojej animki. Chcialbym zobaczyc jak sie rusza ten ludzik. pozdr.
GuteQ Napisano 4 Kwiecień 2006 Autor Napisano 4 Kwiecień 2006 Spokojnie, film zobaczycie jak bedzie skonczony, czyli po 9 kwietnia :) Nie chcialem ujawniac sie z tym projektem do czasu jego ukonczenia, ale musialem znalezc muzyka. Teraz jak juz go mam prosze tylko o cierpliwosc :)
GuteQ Napisano 11 Maj 2006 Autor Napisano 11 Maj 2006 Animacja skonczona, zapraszam do sciagania i ogladania :)
thud Napisano 12 Maj 2006 Napisano 12 Maj 2006 a wiec ogladnalem i mam kilka uwag: - troche sztuczne kopniecie tego boxa; - takie flegmatyczne troche jego ruchy - potem zaczely mnie denerwowac juz jego westchnienia - do przesady zalety, chocby: - podobal mi sie moment jak gosc odchodzil podgwizdujac sobie :), fajnie zgrane ruchy z dzwiekiem - fajna mimika twarzy i ruch parzydelek - pomysl bardzo ciekawy aha, model troche mi nie podszedl, jakis taki niezgrabny ten kosmita (leb maly reszta ogromna :)), ale moze takie zamierzenie bylo?? nie jestem zadnym znawca wiec moge sie mylic :)
GuteQ Napisano 21 Maj 2006 Autor Napisano 21 Maj 2006 Dzięki za komentarz, chociaż oczekiwałem troche większego odezwu :) Postać miała symbolizowac szarość (zwykłość) i odmienność, stąd szary, troche niezgrabny kosmita :)
vv3k70r Napisano 21 Maj 2006 Napisano 21 Maj 2006 kazdy element oddzielnei ma braki, w sumie, daje to bardzo fajna i ciekawa kompozycje, mimo technicznych brakow
Rekomendowane odpowiedzi