Mario Napisano 15 Sierpień 2003 Share Napisano 15 Sierpień 2003 Witam, To ja tez sprobuje swoich sil i zamieszczam nastepujace propozycje:) Prosze o opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 15 Sierpień 2003 Share Napisano 15 Sierpień 2003 Ciekawa propozycja. Podoba mi się zdecydowany kształt całości. Zmniejszyłem to sobie i również wygląda całkiem konkretnie. Czy te kreseczki miałyby się znaleźć na logo, czy to jakaś robocza wersja? Ja bym je usunął, całość zamienił na wektor (bez lekkiego 3D, które jest obecnie) i może być naprawę fajne logo. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 15 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2003 Narazie to robie logo w 3D. Jak bede mial wiecej czasu to przerobie to na 2D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stan Napisano 15 Sierpień 2003 Share Napisano 15 Sierpień 2003 Fajne projekty. Bardzo mi się podobają (nawet z tymi kreseczkami o których mówił \'leander\'). Oby tak dalej.[winko] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaxon Napisano 19 Sierpień 2003 Share Napisano 19 Sierpień 2003 Widzę chyba rękę inżyniera w tym logo :) Dla mnie jest OK, podoba mi się właśnie ta surowa kreska, no i porównując z innymi projektami jest zupełnie inne. Jednocześnie proste i ciekawe. Tak trzymaj Mario, może jeszcze coś wymyślisz.... Aha, te kreseczki o których pisał leander - dla mnie bomba, nadają właśnie klimat temu logo!! :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 19 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2003 Jaxon dzieki za konstruktywne slowa krytyki na temat mojego projektu[lol2] A co do \"kreseczek\" to faktycznie nadaja inzynierski wyglad ;) A i zamieszczam nowy troszke zmodyfikowany projekt.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 19 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2003 A to jeszce jedna modyfikacja projektu moze komus sie spodoba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaxon Napisano 19 Sierpień 2003 Share Napisano 19 Sierpień 2003 Hmmmm Mario, mój faworyt to numer dwa :) Chociaż to ostatnie też jest ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 19 Sierpień 2003 Share Napisano 19 Sierpień 2003 Nie no.. Ja się do kreseczek przyczepiłem z czysto praktycznych pobudek. Bo same w sobie sa bardzo fajne i faktycznie nadaja klimatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 19 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2003 A oto logo umieszczone na koszulce Tu juz zlikwidowalem te \"inzynierskie kreseczki\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaxon Napisano 19 Sierpień 2003 Share Napisano 19 Sierpień 2003 No i na podkoszulce też się nieźle prezentuje. Ładnie Mario! [winko] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 19 Sierpień 2003 Share Napisano 19 Sierpień 2003 no mi sie podoba [piwo] jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek Napisano 20 Sierpień 2003 Share Napisano 20 Sierpień 2003 Mi sie kreseczki podobaly bo dodawaly calosci takiego smaczku, ale jest git[piwo] Pozdrówka i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 20 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2003 Zamieszczam jeszcze jedna koszulke. Tu tez nie ma kreseczek ze wzgledu na maly rozmiar tego logo. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 20 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2003 Kolejna modyfikacja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi