Napisano 15 Sierpień 200321 l Witam, To ja tez sprobuje swoich sil i zamieszczam nastepujace propozycje:) Prosze o opinie
Napisano 15 Sierpień 200321 l Ciekawa propozycja. Podoba mi się zdecydowany kształt całości. Zmniejszyłem to sobie i również wygląda całkiem konkretnie. Czy te kreseczki miałyby się znaleźć na logo, czy to jakaś robocza wersja? Ja bym je usunął, całość zamienił na wektor (bez lekkiego 3D, które jest obecnie) i może być naprawę fajne logo. Pozdrawiam!
Napisano 15 Sierpień 200321 l Autor Narazie to robie logo w 3D. Jak bede mial wiecej czasu to przerobie to na 2D
Napisano 15 Sierpień 200321 l Fajne projekty. Bardzo mi się podobają (nawet z tymi kreseczkami o których mówił \'leander\'). Oby tak dalej.[winko]
Napisano 19 Sierpień 200321 l Widzę chyba rękę inżyniera w tym logo :) Dla mnie jest OK, podoba mi się właśnie ta surowa kreska, no i porównując z innymi projektami jest zupełnie inne. Jednocześnie proste i ciekawe. Tak trzymaj Mario, może jeszcze coś wymyślisz.... Aha, te kreseczki o których pisał leander - dla mnie bomba, nadają właśnie klimat temu logo!! :cool:
Napisano 19 Sierpień 200321 l Autor Jaxon dzieki za konstruktywne slowa krytyki na temat mojego projektu[lol2] A co do \"kreseczek\" to faktycznie nadaja inzynierski wyglad ;) A i zamieszczam nowy troszke zmodyfikowany projekt..
Napisano 19 Sierpień 200321 l Hmmmm Mario, mój faworyt to numer dwa :) Chociaż to ostatnie też jest ciekawe.
Napisano 19 Sierpień 200321 l Nie no.. Ja się do kreseczek przyczepiłem z czysto praktycznych pobudek. Bo same w sobie sa bardzo fajne i faktycznie nadaja klimatu.
Napisano 19 Sierpień 200321 l Autor A oto logo umieszczone na koszulce Tu juz zlikwidowalem te \"inzynierskie kreseczki\"
Napisano 20 Sierpień 200321 l Mi sie kreseczki podobaly bo dodawaly calosci takiego smaczku, ale jest git[piwo] Pozdrówka i powodzenia.
Napisano 20 Sierpień 200321 l Autor Zamieszczam jeszcze jedna koszulke. Tu tez nie ma kreseczek ze wzgledu na maly rozmiar tego logo. :)