Gość blindfts Napisano 14 Kwiecień 2006 Napisano 14 Kwiecień 2006 Mam ogolne pytanie - korzystam z programu 3DS Max 8 i nie wiem jak stworzyc animacje. Wczesniej kozystalem z Canvas-a Pro i teraz zaczynam uczyc sie w Maxie. Wiec tak- Jezeli chce stworzyc animacje w reactor- create animation to pojawia mi sie Intialization. There are no entity collections,or they are all emtpy i tu nie wiem co dalej zrobic. A jak chce stworzyc w Animation w make preview to gubie sie a na filmiku pojawiaja sie pasy- kwadraty. Licze na wasza pomoc.
Marcin Napisano 14 Kwiecień 2006 Napisano 14 Kwiecień 2006 a przerobiłeś chociaż standardowy tutorial nt. reactora ? z tych które są załączone z oprogramowaniem
spinal Napisano 15 Kwiecień 2006 Napisano 15 Kwiecień 2006 ech, powtarzac trza w kolko bo ludzie nie rozumieja - klawisz F1 !!!!!!!!!!
owca Napisano 15 Kwiecień 2006 Napisano 15 Kwiecień 2006 ja bym powiedział że żadnemu obiektowi nie nakazałeś aby stał się częścią animacji reaktora. stworzyłeś choć jedno takie coś jak right body? chyba nie...
Gość blindfts Napisano 15 Kwiecień 2006 Napisano 15 Kwiecień 2006 Macie racje dopiero co zaczynam bawic sie w tym programie:( jestem mega przyzwyczajony do canvasa - latwa obsluga ale nie musze nic mowic o mozliwosciach 3DS maxa a Canvasa:) przeczytam cale forum i na pewno znajde co czego szukam teraz i w przyszlosci. DZieki z Odp :) Pozdro
owca Napisano 15 Kwiecień 2006 Napisano 15 Kwiecień 2006 masz zły tytuł tematu... (chyba) powinieneś go zmienić bo się syf robi na forum
Rekomendowane odpowiedzi