Napisano 14 Kwiecień 200619 l Mam ogolne pytanie - korzystam z programu 3DS Max 8 i nie wiem jak stworzyc animacje. Wczesniej kozystalem z Canvas-a Pro i teraz zaczynam uczyc sie w Maxie. Wiec tak- Jezeli chce stworzyc animacje w reactor- create animation to pojawia mi sie Intialization. There are no entity collections,or they are all emtpy i tu nie wiem co dalej zrobic. A jak chce stworzyc w Animation w make preview to gubie sie a na filmiku pojawiaja sie pasy- kwadraty. Licze na wasza pomoc.
Napisano 14 Kwiecień 200619 l a przerobiłeś chociaż standardowy tutorial nt. reactora ? z tych które są załączone z oprogramowaniem
Napisano 15 Kwiecień 200619 l ech, powtarzac trza w kolko bo ludzie nie rozumieja - klawisz F1 !!!!!!!!!!
Napisano 15 Kwiecień 200619 l ja bym powiedział że żadnemu obiektowi nie nakazałeś aby stał się częścią animacji reaktora. stworzyłeś choć jedno takie coś jak right body? chyba nie...
Napisano 15 Kwiecień 200619 l Macie racje dopiero co zaczynam bawic sie w tym programie:( jestem mega przyzwyczajony do canvasa - latwa obsluga ale nie musze nic mowic o mozliwosciach 3DS maxa a Canvasa:) przeczytam cale forum i na pewno znajde co czego szukam teraz i w przyszlosci. DZieki z Odp :) Pozdro
Napisano 15 Kwiecień 200619 l masz zły tytuł tematu... (chyba) powinieneś go zmienić bo się syf robi na forum