Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Niestety moj pajak ulegl zniszczeniu z powodu wirusa, dlatego postanowilem zrobic szybko jaka s nowa pracke, cos mnie skomplkiwaonego i w ogole (czas goni).

Postanowilem zrobic owada ktorego potocznie sie nazywa \"Jungle Nymph\".

Jest to cos na ksztal modliszki. Jednak nie do konca. Poxniej wrzuce fotki referencyjne.

Wrzucam pierwszy model. Zawiera duzo bledow. Glowea nie jest w ogole ruszona takze nie patrzcie na nia. Dojdzie jeszcze troszke szczgolow. Dzisiaj postaram sie skonczyc :)

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Model jhest juz chyba skonczony, ewenutalnie dojda jakie niwelkie poprawki.

PROSZE O KOMENTARZE

Jutro postaram sie wrzucic teksturkia el na tym modelu sie bardzo ciezko pracuje (high-poly) i bledy po renderingu :(

Napisano

A masz jakieś zdjątka - bo ciężko cokolwiek skomwntować :(

Ale zmień te odnóża bo są za barzdo sztywne i główka za duża - w ogóle trudno powiedzieć bez rysunku-fotki

Pozdrawiam

Giorgione

Napisano

Powiedzmy ze jest to to owad wymyslony z mojej glowki. znalazlem w nim jeszcze pare bledow ktore skoryguje. Ale czy taki cos przemawia w ogole do was? Ona bedzie tak lekko diabolicznie zrobiona (prawdopodobnie cala na czerwono0czarno) i z elementami zoltosci

Napisano

Poextruduj i poskaluj troche te płaskie powierzchnie, te kolce jakoś do mnie nie przemawiają, powinny być chyba nie takie: /\\ a takie )\\

Jezeli wiesz o co mi chodzi

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności