Napisano 21 Kwiecień 200618 l Wojna między dwoma nacjami (rasami) o planetę bogatą w złoża bardzo ważnego dla ich rozwoju minerału. Planeta jest we wczesnej fazie zasiedlania. To moja pierwsza bitwa. Za wszelkie rady będę bardzo wdzięczny.
Napisano 22 Kwiecień 200618 l Autor Zupełna zmiana koncepcji. Już nie jest tak sielankowo. Na załączonym obrazku na razie widać eksplozję metorytu bądź innego obiektu podczas wbijania się w atmosferę planety. cdn... ;)
Napisano 23 Kwiecień 200618 l Autor Na tym etapie pojawił się kryształowy klif, góry w oddali i mgła pomiędzy.
Napisano 23 Kwiecień 200618 l Witam:) moj pierwszy post na tym forum:D... swoich rysunków jeszcze nie zrobiłem...
Napisano 23 Kwiecień 200618 l Autor Zaczynają pojawiać się detale. Prawdopodobnie skorzystam z paru pomysłów z "Walki o planetę" - rys. B. Polch - ale jeszcze nie jest to przesądzone.
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Autor Zwiększyłem ilość miejsca na obrazku i przymieżam się do tła. W dolinie pojawi się jakaś osada, o którą będą walczyć pojazdy w powietrzu. Proszę o krytyczne komentarze bez nich nie poprawię swojego warsztatu. WALCIE ŚMIAŁO :)
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Autor Teraz na pierwszym planie zaczyna pojawiać się lądujący statek obcych.
Napisano 25 Kwiecień 200618 l lep[iej zacznij rysowac a nie wklejac jakies pierdulki otrzymasz napewno lepszy efekt
Napisano 25 Kwiecień 200618 l niom..zgadzam sie dorysuj coś, pojawiło się chyba troszkę za dużo teksturek..pozdrawiam:)