Kumal Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Witajcie wszyscy, po krótkiej przerwie prezentuje mojego kolejnego wipa. Nie ma jeszcze tekstur, planuje też poprawić odrobine światło(głównie cienie). Może powiecie, że jest ciemno jak w tyłku :), ale takie oświetlenie buduje klimat i właśnie takie coś chciałem uzyskać. Wypowiedzcie się, tylko pozytywnie :) . Pozdro. http://img233.imageshack.us/my.php?image=120vg.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 może jakby przez te okienka wpadały promienie słońca do celi .. byłoby bardziej klimatycznie :) heh ten więzeń widac przed chwilą zamknięty :P bo jeszcze z kratami walczy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Jak na więźnia to ma za czyste zęby (chociaż nie wiem dokładnie jakie mają "oryginalni" więźniowie). Ogólnie ładna scenka, chociaż po więźniu nie widać złości z tego powodu, że został zamknięty ale widać to, że ma świra:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi