Maceo Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 Potrzebuję alternatywnego edytora tekstowego który pójdzie na maku i nie jest to gówniany OpenOffice
vv3k70r Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 moze vi? nie :) to oczywiscie zart :) vi lepiej nei otwierac, bo mozna nie zamknac :)
Maceo Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Napisano 25 Kwiecień 2006 nie jestem laikiem w tych sprawach i znam to ;) widać, że semestr na "makrokierunku - informatyka, elektronika, telekomunikacj i automatykai robotyka" popłacił wiedzą o edytorach tekstowych ;) ale jednak nie jestem z takich co lubią te "radykalne" edytory
mathix Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 Jeśli chodzi o zaawansowany procesor tekstu jakim jest Word to chyba tylko OpenOffice. Natomiast jeśli szukasz edytora tekstowego z kolorowaniem składni i innymi fajnymi patentami dla programistów to możesz się przyjrzeć jEditowi (http://www.jedit.org/). Co do vi: Jak wygenerować losowy ciąg znaków w vi? Posadzić początkującego użytkownika do kompa i kazać mu wyjść z programu. :]
Maceo Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Napisano 25 Kwiecień 2006 nie no.. chodzi mi o zaawansowany procesor
Rekomendowane odpowiedzi