Napisano 26 Kwiecień 200619 l Witam... Mam nadzieje, że tego typu tematu nie było ... tak więc ... pare dni temu doinstalpwałem uaktualnienia do Windowsa ... cwaniacy chyba wymyślili by swf'y nie były całkiem aktywne w IE ... przynajmniej tak to rozumiem ... oto wizualizacja problemu: Trzeba kliknąć by uaktywnić a dopiero potem można normalnie uzywać swf'a na stronie ... :mad: Czy ktoś wie jak tą funkcje wyłączyć?
Napisano 26 Kwiecień 200619 l Autor po co Ci ten IE? Kocham odpowiedzi na temat :rolleyes: ... ... ja się nie pytam po co mi IE bo to wiem tylko ja i niech tak zostanie, za to pytam się jak to wyłączyć w IE ... jak ktoś wie to będę wdzięczny za podzielenie się tą informacją :D
Napisano 27 Kwiecień 200619 l może to jakaś blokada przeciwko popupom flashowym ? ja bym poszperał w ustawieniach bezpieczeństwa.
Napisano 27 Kwiecień 200619 l Autor To jest reakcja na każdy swf na stronie bez znaczenia jak się pojawia ... bywa to irytujace gdy wchodzę na strone co ma menu z 30 swf'ów :( ... przeglądałem ustawienia ... szukałem "wyłącznika" ale nie znalazłem to też pytam na forach które są mi dość dobrze znane licząc, że nie tylko ja mam ten problem, a ktoś dał rade go rozwiązać ... zamiast tego spotkało mnie coś innego i nieprzyjemnego w pewej treści ... jakiś moderator (pewnie Leru) to wykasował i dobrze zrobił ... mam teraz nadzieje, że to się nie ponowi ... bardzo proszę o odpowiedzi na temat lub sugestie związane bezpośrednio z tematem ... a osoby które chcą kombinować z zagadnieniami całkowicie odrębnymi od głównego tematu - proszę o milczenie ... rozumiem, że OT to w sumie normalność na dużych forach ... ale są pewne granice ... Pozdrawiam
Napisano 28 Kwiecień 200619 l Autor Uzyskałem informacje to też umieszczam odpowiedź na forach gdzie zacząłem dyskusje związanym z problemem ... może komuś kto lęka się przyznać iż stosuje IE to się przyda :rolleyes: :) LINK - strona może się długo ładować :)