thud Napisano 21 Sierpień 2003 Napisano 21 Sierpień 2003 Mam problem, mam karte graf. GeForce 4 Ti 4200 128 Ram, PIV 2,4 Ghz Jak ustawiam w opcjach Direct3D to max zaczyna mi sie zacinac nawet na dosc prostychscenach; jak ustawiam OpenGL to na jednym oknie widokowym chodza pieknie wszystkie sceny ale jak ustawie 4 okna widokowe to program zacina sie od poczatku (caly czas tak samo), dopiero na HEIDI chodzi przyzwoicie ale przeciez nie wykorzystuje wtedy mocy karty graf!! mam win98 [pomocy]
saygon Napisano 21 Sierpień 2003 Napisano 21 Sierpień 2003 jaki system operacyjny, jakie sterowiki, jaka dokladnie wersja maxa? jak dlugo masz maxa zainstalowanego, jak dlugo nie reinstloeales windy?
thud Napisano 22 Sierpień 2003 Autor Napisano 22 Sierpień 2003 jak wspomnialem win98, sterownik karty graf. WinFast A280 LE MyVIVI Display Adapter, wersja maxa 4.0; wczesniej mialem 2 lata 3.1 (choc mialem caly czas HEIDI wlaczone), jak zmienilem na 4.0 to dziwnie dlugo sie zaczal uruchamiac no i te problemy z OpenGL i DirectX
thud Napisano 22 Sierpień 2003 Autor Napisano 22 Sierpień 2003 zapomnialem dodac ze 4.0 mam jakies 3 miesiace
Gość Karawan Napisano 22 Sierpień 2003 Napisano 22 Sierpień 2003 Saygon ma racje system jest zamulony
saygon Napisano 22 Sierpień 2003 Napisano 22 Sierpień 2003 ja jesem zwolennikiem windy 2000, posprawdzaj, jak na nowym systemie bedzie sie mulic to pokombinuj ze stwrownikami.jak juz to nie pomoze to pomyslimy co dalej.
Rekomendowane odpowiedzi