blackzone Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 Jestem początkującym użytkownikiem 3Ds Max 5. Oglądając prace na tej stronie strasznie sie podjarałem i wiem, że te realistyczne wyglądy to zasługa Vray. Moje pytanie brzmi: skąd moge pobrac Vray do 3DsM 5?? Ile on mniej więcej zajmuje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 http://www.chaosgroup.com sekcja "support" > tam musisz sie zarejestrować. Możesz tam ściągnąć aktualne Demo vraya bądź też wersje free tak na zapas: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2625 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackzone Napisano 2 Maj 2006 Autor Share Napisano 2 Maj 2006 Dzięki serdeczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackzone Napisano 2 Maj 2006 Autor Share Napisano 2 Maj 2006 Bys mógl podac konkretnie w którym miejscu na tej stronie moge to pobrac po zarejestrowaniu? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 Odbierz maila... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackzone Napisano 2 Maj 2006 Autor Share Napisano 2 Maj 2006 Nic nie mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 otwórz sobie maila na jakiejs zagranicznej skrzynce yahoo albo gmail bo na polskie skrzynki nic nie dochodzi nigdy pomijając fakt ze temat był wałkowany miliony razy ale kozystanie z wyszukiwarki to teraz zbrodnia chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
araneus Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 Wyszukiwarka nic nie da jeśli wszystkie tematy będą nazwane tak jak ten ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackzone Napisano 3 Maj 2006 Autor Share Napisano 3 Maj 2006 Sorry ale nie kumam...Mam sobie stworzyc adres na zagranicznej poczcie?? Albo czy moze ktos z was ma Vray demo i czy by mógł mi wysłac na skrzynke ewentualnie przez skype? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 masz sobie załozyc konto email na innym zagranicznym serwisie typu walla.com itd itp. druga sprawa - temat mógł bys poprawic bo ten obecny za wiele nie wnosi dla userów przegądających forum jak i tych korzystających z opcji 'szukaj'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackzone Napisano 3 Maj 2006 Autor Share Napisano 3 Maj 2006 Dzięki chłopaki za pomoc. Udało mi sie wreszcie pobrac. Tylko jeszcze fajnie by było jakbyscie mi powiedzieli do którego folderu te pliki wrzucic, czy moze sie to jakos instaluje (pobrałem versje free do maxa5). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszima Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 tez szukałem vraya wkońcu znalazłem:)dzieki wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 Dzięki chłopaki za pomoc. Udało mi sie wreszcie pobrac. Tylko jeszcze fajnie by było jakbyscie mi powiedzieli do którego folderu te pliki wrzucic, czy moze sie to jakos instaluje (pobrałem versje free do maxa5). wydaje mi sie ze jest instlator odpowiedni do tego, jak nie ma szukaj pliku README , jak nie ma readme to szukaj na stronie chaoisgroup lub tam skad sciagneles vraya, jezeli nic nie znajdziesz i jestes zdesperowany mozesz wrzucic do \plugins w katalogu maxa ;) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi