Skocz do zawartości

Pytania odnosnie Vray

blackzone

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem początkującym użytkownikiem 3Ds Max 5. Oglądając prace na tej stronie strasznie sie podjarałem i wiem, że te realistyczne wyglądy to zasługa Vray. Moje pytanie brzmi: skąd moge pobrac Vray do 3DsM 5?? Ile on mniej więcej zajmuje??

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

otwórz sobie maila na jakiejs zagranicznej skrzynce yahoo albo gmail

bo na polskie skrzynki nic nie dochodzi nigdy

pomijając fakt ze temat był wałkowany miliony razy ale kozystanie z wyszukiwarki to teraz zbrodnia chyba

masz sobie załozyc konto email na innym zagranicznym serwisie typu walla.com itd itp. druga sprawa - temat mógł bys poprawic bo ten obecny za wiele nie wnosi dla userów przegądających forum jak i tych korzystających z opcji 'szukaj'.

Dzięki chłopaki za pomoc. Udało mi sie wreszcie pobrac.

Tylko jeszcze fajnie by było jakbyscie mi powiedzieli do którego folderu te pliki wrzucic, czy moze sie to jakos instaluje (pobrałem versje free do maxa5).

Dzięki chłopaki za pomoc. Udało mi sie wreszcie pobrac.

Tylko jeszcze fajnie by było jakbyscie mi powiedzieli do którego folderu te pliki wrzucic, czy moze sie to jakos instaluje (pobrałem versje free do maxa5).

wydaje mi sie ze jest instlator odpowiedni do tego, jak nie ma szukaj pliku README , jak nie ma readme to szukaj na stronie chaoisgroup lub tam skad sciagneles vraya, jezeli nic nie znajdziesz i jestes zdesperowany mozesz wrzucic do \plugins w katalogu maxa ;)

pzdr