rudolfowski Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 Witam dopiero zaczynam przygode z max3d i mam pytanko o ustawienie Tworze plane koweruje na poly i teraz nakladam kolor bialy opacity 50% i nie wiem jak mam w ustawieniach zmienic zeby krawedzie byly mocno czarne ps. mam nadzieje ze ten post jest w dobrym dziale :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmoski Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 ale chodzi ci o czarną kreske na krawędzi czy gradienta,, no i dał bys jakiegoś screena :P,, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolfowski Napisano 5 Maj 2006 Autor Share Napisano 5 Maj 2006 chodzi o edge bo vertexy sa niebieskie a edge sa w kolorze jakim jest tlo tego plana chce zeby byly czarne :D wiem ze to glupie pytanie ale nigdzie tego znalesc nie moglem a przy modelowaniu bardzo pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaccunio Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 jezeli dobrze rozumiem, to wcisnij F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DesignStudio Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 lub f3 dla siatki. Mowie bo pewnie po tygodniu bys o to spytał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 f4 jest do siatki :P btw jak chcesz miec widoczne krawedzie , zaznacz model i kliknij alt + x thats all po co sie meczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolfowski Napisano 5 Maj 2006 Autor Share Napisano 5 Maj 2006 Dobra nie bylo pytania :D dzieki za odpowiedzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi