Adso of Yora Napisano 25 Sierpień 2003 Napisano 25 Sierpień 2003 Witam! Skoro już przeglądam swoje stare pracki, to czemu by nie wrzucić czegoś takiego...:P RF - The Outpost to mój prywatny projekt związany z grą Volition/THQ \'Red Faction\'. Chodziło mi po głowie wyprodukowanie MODa do tejże gierki, ktróry rozszerzałby świat Marsa o nowe lokacje i nowych bohaterów. Umieszczam także 2 zrzuty z menu do prezentacji samego MODa (flash MX). Pragnę też zaznaczyć, że wszystkie te projekty nie mają nic wspólnego z jakąkolwiek produkcją firmowaną przez firmy Volition czy THQ i powstały wyłącznie w celach niekomercyjnych... :) Software: 3D Studio MAX 3.1 Compositing: Adobe Photoshop 6.0 Wiem, że jest tu sporo niedociągnięć, ale cóż... każdy się kiedyś uczył... :P
Adso of Yora Napisano 25 Sierpień 2003 Autor Napisano 25 Sierpień 2003 RF - The Outpost Flash Menu (closed)
Adso of Yora Napisano 25 Sierpień 2003 Autor Napisano 25 Sierpień 2003 RF - The Outpost Flash Menu (opened)
boowa Napisano 25 Sierpień 2003 Napisano 25 Sierpień 2003 kurcze dla mnie ten oststni ze scenerią bomba :) reszty też nie widziałem ale szczerze jak na maxa 3 to niezłe.... pozdrawiam [piwo]
Nezz Napisano 26 Sierpień 2003 Napisano 26 Sierpień 2003 Originally posted by boowa kurcze dla mnie ten oststni ze scenerią bomba :) true, true jedyne co rzucilo mi sie w oczy to pancez na nogach - moim zdaniem zbyt \"rurkowate\" i przeszkadzajace w chodzeniu
PENdzel Napisano 26 Sierpień 2003 Napisano 26 Sierpień 2003 Widze ze ujednalicaja sie teamy hehehehe :)
MeG Napisano 26 Sierpień 2003 Napisano 26 Sierpień 2003 wow aale mnie zamurowalo ....i sobie usiadlam klimat ze hey ... awietne swietne a gdzei niedociagniecia jak sa to i tak je tuszuje ten klimat ... ale mnie powalilo ... jej super [wow]
Rekomendowane odpowiedzi