rogermc Napisano 16 Maj 2006 Napisano 16 Maj 2006 Witam!!! Może ktoś podpowie mi jak exportować model zrobiony w LightWave do 3d Max 8.0. Wiem że we wcześniejszych wersjach trzeda było coś instalować czy w wersji 8.0 też tak jest. proszę o jakieś szczegóły. Pozdrawiam i z góry dziękuję.
Elgatoloco Napisano 18 Maj 2006 Napisano 18 Maj 2006 To moj pierwszy post tutaj...:D Tez mialem ten sam problem:)Nie wczytuj bezposrednio 8.lwo tylko najpierw eksportuj do *obj wszystko powinno elegancko działać. Pozdrawiam
damusTo Napisano 18 Maj 2006 Napisano 18 Maj 2006 Hm robisz mi konkurencje zerknij taki wontek juz jest - choć niewiele wnosi... ...to też możemy zawsze połączyć siły nie ;) zanim cos zamieścisz zerknij czy juz nie ma bo niektórych strasznie złości dublowanie tematów, mozna nawet dostać po uszach. Puki co masz tam odpowiedz na temat, choc mój post drązy nieco głabiej. Pozdro
rogermc Napisano 18 Maj 2006 Autor Napisano 18 Maj 2006 Wielkie dzięki za pomoc! Co do dublowania tematów to postaram się poprawić. Choć nie obawiam się "dostania po uszach". Niech ci "złośnicy" zastanowią się czy sami kiedyś nie popełnili takiego czy innego błędu;) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi