Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

czesc, jestem na poczatku tej pieknej i krwawej drogi przez maxa i mam problem z przeniesieniem sceny w cadzie, ktora sobie pieknie wymodelowalam, do maxa. Ktore opcje mam zaznaczyc zeby obiekty byly pojedyncze, a ktore opcje zeby je pogrupowac warstwami. prosze o odpowiedz typu "krok po kroku" bo jestem bardzo zmeczona i sa szanse ze nie zrozumiem.

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 664
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

zmeczona z krakowa :D heh dziewczyno w grodzie kraka nie mozna chodzic zmeczonym ;) przecz to wieczne miasto jedno z nielicznych...

ale wracajac do tematu na tym forum bylo to poruszane wielokrotnie wystarczy uzyc opcji szukaj ale jako ze to jest Twoj pierwszy post witam ( witamy jest nas wiecej ;) ) na forum ...

ale postaram Ci cos tam namacic na temat relacji cad-max

najlepiej jesli masz cada 2006 - max 8 gdzyz one chyba juz w wiekszym stopniu sie lacza niz poprzednie wesje.. co do samego importowania to jest bardzo prosta sprawa. Zapoisujesz normalnie w formacie dwg i importujesz ten plik w maxie. Import jesli masz powyciagane bryly w cadzie przebiega bez wiekszych zaklucen poprostu max importuje to w ten sposob to co masz na jednej wartwie jest dalej jedna warstwa... czyli wszystko wedlug logiki..a co do pojedynczych obiektow to nie do konca rozumiem... jesli zaluzmy masz 2 boxy na 1 warstwie zaiportowane z cada to po przerobieniu tego na ediable poly (klik prawym na zaznaczony obiekt-convert to ediable poly) to te 2 boksy sa oddzielnymi elementami (sub menu - elements )a co za tym idzie mozesz je osobno teksturowac bardzo prosto przy uzyciu multi/sum object...

nio to chyba tyle ... jekby cos bylo niezrozumiale albo cos nie tak to pisz

powodzenia w kreatywnym tworzeniu

PS ladtwiej jest modelowac w maksie niz w cadzie (przewaznie latwiej)

Napisano

wiem ale w maksie dawno nie robilam, jeszcze miedzy nami po raz drugi nie zaiskrzylo wiec wole robic w cadzie. dzieki za pomoc :D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.