diodak_gfx Napisano 19 Maj 2006 Napisano 19 Maj 2006 Witam! Trochę późno, ale co tam... Może się załapie ;) Pozdrawiam Koncept: nowoczesne wagoniki gondoli, a jako przystanki/kolumny namalowane jako wysokie budynki ze stylowymi łukami. Punkty zbiegu chciałem osadzić nisko, żeby było widać wysokość budynków. Szybki niedbały szkic:
diodak_gfx Napisano 19 Maj 2006 Autor Napisano 19 Maj 2006 Nowy szkic, którego już będę się trzymał... Mam dylemat co do ilości tych stacji/budynków, tzn. rozważam umieszczenie jeszcze jednej sztuki gdzieś w oddali na horyzoncie
diodak_gfx Napisano 19 Maj 2006 Autor Napisano 19 Maj 2006 no i pojawił się wagonik: Na razie tyle, do reszty przysiądę późnym wieczorem Swoją drogą, nie wiem co jest grane, ale nie mogę dodać załącznika: "Upload of file failed"
Leru Napisano 19 Maj 2006 Napisano 19 Maj 2006 diodak_gfx -> przykro mi ale do nominacji pozostał jeden dzień a zgodnie z regulaminem przystąpienie nie może nastąpić później niż 7 dni przed terminem. Do Labiryntu możesz jednak wysłać do 30 maja. Pozdrawiam
zi_q Napisano 19 Maj 2006 Napisano 19 Maj 2006 Nie brakuje tam nogi? Moze tak mialo byc, ale strasznie mnie to gryzie. :] Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi