Napisano 8 Wrzesień 200222 l Cześć Do Elsy Synergy II dawali \"dedykowane sterowniki\" do MAX\'a - czy da sie cos takieggo zdobyc do GeForce\'a 2 MX (Max 5)? MaxTREME, czy cos? jakies docse?
Napisano 8 Wrzesień 200222 l Czesc Ja cos takiego mam zainstalowanego Dokladnie to nazywa sie MAXtreme40021.exe Sterowniki te sa pisane specialnie pod bardziej profesionalne karty takie jak Quadro:P Ale jest mozliwosc zainstalowania tech sterownikow pod GeForce\'a 2 MX400 64 MB (tylko pod ten model) Musze poszukac linka do takiej stronki na ktorej wszystko jest pokazane i opisane krok po kroku (polega to na zmiani GeForce\'a 2 MX400 w Quadro) Mam takie pytanie do uzytkownikow MAXtreme-ma Zainstalowalem Max-a 5 i podczas wyswietlania grafiki w trybie \"Smooth+Highlights\" scenki sa bardzo ciemne :( a te same sterowniki tylko pod Max-em 4.x chochily rewelacyjnie Czy ktos to juz sprawdzal, jesli tak to niech da znac :)
Napisano 19 Wrzesień 200222 l Witka Jak znajdziesz ten link do stronki gdzie jest opisane przemianowanie GF w Quadro to zapodaj albo na forum albo na maila [email protected]
Napisano 20 Wrzesień 200222 l Niestety ale link juz nie dziala :( Ale mam to sciagniete na dysku i w sumie zajmuje to 7 MB ;) Opis + sterowniki Troszke te strony sa porozwalane ale jak je poukladam to wysle tobie na emila OK