Napisano 19 Maj 200618 l Witam. Jakiś czas temu szefowa kupila mi Maya'e. Wszytko było ok aż do środy kiedy musialem przeinstalować windowsa. Po zainstalowaniu maya'i chce ją uruchomic i pokazuje się komunikat Fatal Error. Attemptting to save file C:\dokument and settings\ustawienia lokalne\piotrek\temp "długa nazwa pliku". ma Co to może być? Przeinstalowałem windowsa ponownie i znowu to samo:eek: !!! Co jest grane. Jeszcze bardziej dobija mnie to ze szefowa nakupiła mi filmów z gnome workshop i leżą bezużytczne. Bardzo prosze o pomoc
Napisano 19 Maj 200618 l nie wiem usuni wszystkie pliki z katalogu C:/dokuments and settin/piotrek/temp/* i zobacz potem.
Napisano 20 Maj 200618 l uwuchom Maya w zgodnosci z systemem windows 2000 jak nie pomoze probuj z ustawianiemi karty graficznej- np wlacz synchronizacje pionowa Peace!
Napisano 22 Maj 200618 l Autor Znalazłem przyczynę. Intalowałem windowsa 3 razy i za każdym razem było źle. W końcu za czwartym było ok. A puxnij sie dowiedzialem co jest grane i to niechcący. Bawiłem się sterownikami. I zauwazyłem, że kiedy jest atialising wyłączony to nie chce działać a jak jest włączony to działa miodzio. Mam radeona X1600Pro.