Pavulon 13 Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Witam...przedstawiam moja pierwsza wizualizacje domku jednorodzinnego. Czekam na porady i opinie. Jesli ktos potrzebuje wizualizaje domku..z mila checia sluze pomoca :) Narzedzie pracy : 3d Max Studio ..Pozdrawaim...pavulon 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość spokojny Napisano 30 Czerwiec 2006 Share Napisano 30 Czerwiec 2006 Czy czasem te drzewa po bokach nie są gotowymi obiektami z maxa? Domek wydaje mi sie trochę za bardzo ,,plastikowy". Dodatkowo tekstura dachu (jeśli to wogóle jest tekstura ;)) jest za słaba. Krawędzie dachu tez nie dokońca są dopracowane. Sorki za krytyke ale tego m.in. chciałes choć to nie znaczy ze mam 100% racje. Życze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 30 Czerwiec 2006 Share Napisano 30 Czerwiec 2006 Bardzo cieniutko. Kolory, materiały, światło do bani. Mało detali. Ale jak troche się poduczysz to cos z ciebie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 oj bidno to widze, popraw GI, popraw materialy, popracuj nad ujęciem i moze cos bedzie z tego chociaz za duzo to sie nei napracowales, lepiej poswiecac troche wiecej czasu na dokonczenie czegos niz po paru minutach zamieszczac tu niedorobki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi