Gość LukaszKon Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 Slepy portal - niby z Maroka. Okładka na płytkę DVD ze wspomnieniami z Afryki. Blender i Yafray. Może jeszcze coś zmienię ale w tej chwili uważam pracę za zakończoną. http://apmmodel.pl/gate.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 calkiem ladny prev, a cien nei za ostry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 ładnie wygląda, ale co rzuca te cienie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korbol Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 cienie zaiste zastanawiajace. ale nie wiem nie bylem w maroku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość LukaszKon Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 Ah, ten cień. Niby że słońce. Chciałem trochę bardziej rozmyć, ale render w oryginale jest do wydruku więc miał 1538 x 2183. To strasznie dużo dla bardziej rozmytych cieni i trwałoby to straaaasznie długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 hehe .. ale co rzuca ten cień przeciez nie słońce :P Drzewko maxowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość LukaszKon Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 Drzewo liściaste oczywiście, drzewo liściaste :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 Nudno trochę. Momotonia. te dzbanki. PS. Kurde jakiś strasznie marudny jestem ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi