Big Ben Napisano 23 Maj 2006 Napisano 23 Maj 2006 Witam Mam problem. Mianowicie, nie mogę otworzyć w 3DS max żadnego modela postaci z Gabriel Knight'a 3. Podobno, a raczej na pewno, jakoś mozna je otworzyc - widzialem przerobione postacie. Czy powodem moze byc nie ta wersja 3DS Max (moja to v.8) ? To samo tyczy się pojazdów do np. Gta SA, ale na tym mi nie zależy. Bardzo proszę o pomoc ! P.S. Przypomniało mi się, że programiści robili te postacie właśnie w 3dS Max !!!
Marcin Napisano 23 Maj 2006 Napisano 23 Maj 2006 Przypomniało mi się, że programiści robili te postacie właśnie w 3dS Max !!! Siatki moze i tak ale pewnie zostały przekonvertowane do formatu obslugującego engine gry.
Big Ben Napisano 23 Maj 2006 Autor Napisano 23 Maj 2006 Czyli da się to jakoś otworzyć czy raczej nie ? Widziałem jak jakiś koleś robił coś z jedną z postaci : http://koti.mbnet.fi/teme77/GK/jump.avi
Machu Napisano 24 Maj 2006 Napisano 24 Maj 2006 Dużo gier jest tworzonych w 3D Studio MAXie, ale najczęściej modele są przekonwertowane do dziwnych formatów, aby nie można ich było modyfikować. Podobnie jest z Max'em Payn'em. Twórca plansz w firmie robi je w 3DS, ale w domu ich projekty robi w MaxEd'zie. Może MilkShape obsługuje te formaty...
Big Ben Napisano 25 Maj 2006 Autor Napisano 25 Maj 2006 Dzieki, programik jest swietny. Obsluguje wiele gierek ale Gabriela akurat nie :( Moze macie inny pomysl na otwarcie pliku
Rekomendowane odpowiedzi