little-ninja Napisano 24 Maj 2006 Napisano 24 Maj 2006 W sieci mozna juz dorwac trailer z filmu 'ghost rider' z Nicolasem Cage reszt tutaj np http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/ghostrider/ poz
Knysha Napisano 24 Maj 2006 Napisano 24 Maj 2006 Ouuu ciekawy film sie zapowiada :] EDIT: Polska | Poland 23-Mar-07 -- to sobie poczekamy :P 1
leander Napisano 24 Maj 2006 Napisano 24 Maj 2006 jak dla mnie cos im nie wyszla ta czaszka w ogniu, plastik taki bez wyrazu
Baldack Napisano 24 Maj 2006 Napisano 24 Maj 2006 hehe...juz x3 a tu kolejny film:P... ... ja i tak czekam na spidermana 3:D
CzAk1 Napisano 24 Maj 2006 Napisano 24 Maj 2006 No Spider-Man 3 z Venomem...może w końcu im się uda i będzie fajny film:) Poprzednie dwa nie były złe, ale jednak da się więcej z tego tytułu wycisnąć. X-men3 też może być bardzo dobry. A z tą dymiącą czachą to może jeszcze to poprawią...do premiery troche czasu więc co mają do roboty?
AGmakonts Napisano 24 Maj 2006 Napisano 24 Maj 2006 kiepawo te efekrty wyglądają, ogień takie mało gorący i w ogole;/
Gość User190 Napisano 24 Maj 2006 Napisano 24 Maj 2006 Ze strony apple się nie ładuje, więc chyba to samo: - czekam na niego odkąd pojawiły się pierwsze wieści, ze powstanie.. uwielbiam Ghostridera :D :) Wkurzają mnie tylko te przekłmania w fabule.. bo Ghost Rider przecież jest synem Mefisto.. hmm.. zobaczymy jak to będzie wygrlądało w całości - dobrze, ze Cage gra Ghosta, ale zawsze myślałem, że to kawał gościa(Rider, nie Cage), a Cage jest malutki :)
giorgione Napisano 24 Maj 2006 Napisano 24 Maj 2006 jak dla mnie oprócz słabiutkiego ognia na czaszce, to jeszcze dziwacznie ten łańcuch odpija otoczenie - tak strasznie nienaturalnie - ale film fajno się zapowiada.
Gordy Napisano 25 Maj 2006 Napisano 25 Maj 2006 To juz całkiem stary film. Miał być jakis rok temu, co najmniej. I CG wyszło strasznie kiepsko i nie tylko mówię o renderach ale i animacji.
Rekomendowane odpowiedzi