Napisano 24 Maj 200618 l W sieci mozna juz dorwac trailer z filmu 'ghost rider' z Nicolasem Cage reszt tutaj np http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/ghostrider/ poz
Napisano 24 Maj 200618 l Ouuu ciekawy film sie zapowiada :] EDIT: Polska | Poland 23-Mar-07 -- to sobie poczekamy :P
Napisano 24 Maj 200618 l No Spider-Man 3 z Venomem...może w końcu im się uda i będzie fajny film:) Poprzednie dwa nie były złe, ale jednak da się więcej z tego tytułu wycisnąć. X-men3 też może być bardzo dobry. A z tą dymiącą czachą to może jeszcze to poprawią...do premiery troche czasu więc co mają do roboty?
Napisano 24 Maj 200618 l Ze strony apple się nie ładuje, więc chyba to samo: - czekam na niego odkąd pojawiły się pierwsze wieści, ze powstanie.. uwielbiam Ghostridera :D :) Wkurzają mnie tylko te przekłmania w fabule.. bo Ghost Rider przecież jest synem Mefisto.. hmm.. zobaczymy jak to będzie wygrlądało w całości - dobrze, ze Cage gra Ghosta, ale zawsze myślałem, że to kawał gościa(Rider, nie Cage), a Cage jest malutki :)
Napisano 24 Maj 200618 l jak dla mnie oprócz słabiutkiego ognia na czaszce, to jeszcze dziwacznie ten łańcuch odpija otoczenie - tak strasznie nienaturalnie - ale film fajno się zapowiada.
Napisano 25 Maj 200618 l To juz całkiem stary film. Miał być jakis rok temu, co najmniej. I CG wyszło strasznie kiepsko i nie tylko mówię o renderach ale i animacji.