Marcin121 Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Nie wiem co wcisnąłem, albo co zrobiłem, ale teraz gdy próbuje poruszyć vertexami w górę/ lewo/ itd. to zamiast iść we właściwym kierunku czyli na przykład do góry kierują się tak, że przecinają pivota. . . \ / . / \ . . Tutaj taki prosty rysunek obrazujący sytuację, normalnie te vertexy po prosu idą w dół. Wiecie jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 może włączyłeś jakiegoś snapa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 moze chodzi o coordinate system ustaw na view czy world Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 może constraint czy jak to sie pisze masz przestawione ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin121 Napisano 25 Maj 2006 Autor Share Napisano 25 Maj 2006 Niestety to nie to. O co chodzi z tym constraitem bo tego nie próbowałem, ale nie wiem jak sprawdzić? Znalazłem te constrainty tak coś się przestawiło, dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 na tym obrazku masz po prawej na pasku pod przyciskiem REPEAT LAST masz wybrane na NONE ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi