Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

kurde no nic specjalnego..

mi brakuje tu trochę artyzmu. Ale w zasadzie po co sie meczyćksoro budynek jest taki prosty i nienadzwyczajny

Napisano

Architektura no comments Fajny poliweglan ale jakos dziwnie skale odbieram.Zawsze lepiej wstawac ludzi z jednymi tonami kolorow niz robic taki misz masz z rznymi oswietleniami. Koles na ostatniej kondygnacji nie do przyjecia tak samo jak kwiaty na drugim pietrze.Zamieszaj cos z nimi bez ctrl+v w Photoshopie.A tak poza tym to to co klienci lubia najbardziej .

Napisano

Wizka ok, tylko ludzie z różnych parafii - zwłaszcza ta parka w odcieniach niebieskiego mi tu nie pasuje.

Poza tym rynny - przy tym niższym daszku to woda by sie lała prostona ziemię - krawędz dachu wystaje bardziej niz rynna.

Napisano

Wizka w sam raz do projktu. Projekt no comments. jak to stoi w zieleni, to większy nocomments... and regrets... ale nie ważne..

ludzie każdy z innej bajki i nie wiem czy za duzi nie są.. ta parka jak się wyprostuje to zarje w spód balkonu.

drzewka fajny klimacik robią.. tylko jak toto tam stanie to będzie mniej pożytku z obcowania z tymi drzewkami..