Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmmm ***** po calosci :P, bez urazy ale czy lepiej posiedziec troche dluzej nad projektem zeby wyszlo cos konkretnego co juz by mozna bylo oceniac ? btw. proponuje uzywac tekstu "lorem ipsum...", od razu inne wrazenie daje niz powtorzenie kilkanascie razy "bla bla"

Napisano

You are welcom :D HAHA to mnie rozwalilo Welcom chyba ze tak mialo byc ale watpie :P Prace oceniam 3/10 slabiutko raczej firmy z takich layow nie korzystaja

Napisano

no przysiądź troche dłużej :/

kolorystycznie może nawet być :P ale rozumiem że to ma być coś ala portfolio, bo jeśli dla jakiejś firmy to...zapomnij ;)

3/10

aha i radziłbym sie zaopatrzyć w taką strone jak http://www.lipsum.com :] niż pisać inteligentne "bla bla bla" kiczowato wygląda..

pozdro

Napisano

3/10 ;)

posiedź nad układem.i zróżnicuj grafę, bo strasznie mdli i wali po oczach.

Napisano

no, tak, ale co mamy powiedzieć, jak z nudów to fajne ?!

nie ma znaczenia ile to robiłeś, bo nie znaczy to, że jakbyś robił to dłużej to by było lepsze ;) jak mawiał joda: there is no try, only do !

Napisano
  • Autor

ja jestem z tego zadowolony... wydaje mi sie ze jak na prosta małą stronke to dobrze wyglada. Moze kiedys cos z tym zrobie.

Nie potrzebnie zakladalem temat :/ Dzieki za ocene

Napisano

gruber007 -> podobają mi się kolorki szczególnie. Wyjątkowo jednak nie pasuje mi wąska tabelka "Welcome!". Rozszerzyłbym ją bardziej i dociągnął do prawej lub lewej krawędzi tabelki "news". No i może troszkę skrócił wysokość.

Poza tym jest fajne :)

Maceo -> "do or do not! There is no try!" ;)