Napisano 26 Maj 200618 l na IE siedze sporadycznie, ale jest pewien denerwujacy mnie problem: mam dwie poczty na wp. Jak jakis czas temu chcialem wejsc na jedna z nich przez IE to jest w porzadku; ale na drugiej juz, nie ma widocznego panelu po lewej stronie (nie moge napisac wiadomosci, odebrac poczty - nic!) Dzis wchodze na ta poczte gdzie bylo ok - ale przy wejsciu to samo co z poprzednia poczta sie dzieje Na firefoxie (czyli wg mnie lepszej przegladarce) jest w obu przypadkach ok wie ktos co to jest?? teraz nie moge na kompach z IE poczty otwierac :/, przed formatem mialem to samo; ale jakis tydzien po formacie z dwiema pocztami bylo wszystko w porzadku pzdr
Napisano 27 Maj 200618 l Autor hmm Baldack, merv_ - mam mozille na kompie i z niej korzystam, IE raczej rzadko :); ale jak ide do znajomych to czesto oni maja IE (tylko nie mowcie zebym znajomych zmienil ;]) i wlasnie ten blad mnie wkurza; nie wiem jak sie go pozbyc
Napisano 27 Maj 200618 l Autor wszystko jest, bo pierwszy tydzien bylo ok, a potem sie popsulo (tak jakby to z winy wp.pl ale nie sadze skoro na mozilli ok jest); nie mam zielonego pojecia co to moze byc :|