Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Ave

Jak już dawniej pisałem, jestem w trakcie pisania dodatku do gry fabularnej Neuroshima.

Dla ludzie nie w tych klimatach : >>

Gra fabularna (inaczej RPG, z ang. role-playing game, często zwana grą wyobraźni, potocznie erpegiem lub rolplejem) - gra, w której gracze (od jednego do kilkunastu) wcielają się w role fikcyjnych postaci. Cała rozgrywka toczy się w fikcyjnym świecie, istniejącym tylko w wyobraźni grających. Jej celem jest odegranie zaplanowanego scenariusza i osiągnięcie umownie określonych celów, przy zachowaniu wybranego zestawu reguł.

Taaak projekt o nazwie Rosja o dziwo ma się dobrze. Początkowo zebrało sie wielu ludzi do pomocy. Miną tydzien a z 8 osobowej ekipy zostało nas 2. Mineło sporo czasu - pisałem codziennie txt, w końcu powiedziałem sobie "uj z tym, sam nie dam rady, koniec z Rosją. Następnego dnia ludzie znowu zainteresowali się moją pracą - o dziwo nie wspominałem o porzuceniu projektu. Taka prawda im bardziej czy na czymś zależy tym mniej ludzi pomaga. Obecnie w teamie jest kilka osob:

ja

Ziobr(o)

Rhamona

Rooster

Bestyj

LaRay

Giorgine (jak zle napisałem wybaczcie ;) )

Tak więc z osob tworzących grafikę jest tylko jedna osoba, w dodatku z tego forum. Tak więc kończąc tego posta >> Proszę o pomoc. Potrzeba mi grafika. Dałem to tu bo nie wiem czy robota będzie płatna. Zależy od tego jak wyjdzie cały dodatek - jeżeli bedzie dobry, wydawnictwo do wyda i będzie kesz. jak nie, może dostrzegą twoje grafiki i nawiążą z tobą wspołpracę.

http://WWW.BSROSJA.FORA.PL

a oto moje gg w razie chęci nawiązania współpracy ... ; 7355279

no i @ : [email protected]

• Wyświetleń 654
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.