kerin Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 Witam wszystkich To moj pierwszy post na tym forum i zarazem moj pierwszy model który zrobilem w całości sam. Uwagi mile widziane. :) Mam zarazem pytanie: jak najlepiej zrobic siedzenia? I jakiej tekstury uzyc.. Jak wytne kawalek tam przy siedzeniu to mam wrazenie ze caly model mi sie psuje. note: jestem początkujący więc prosze nie bić!! ;) Tutaj siateczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 Hej kerin - prosze o zapoznanie z regulaminem forum a zwłaszcza z częścią dot. nazewnictwa wątków w poszczególnych działach tj wip oraz galeria 3d - regulamin znajduje sie pod tym adresem [link do regulaminu] Pozwoli to uniknąc usunięcia tematu. Witamy na forum :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerin Napisano 28 Maj 2006 Autor Share Napisano 28 Maj 2006 dzieki za uwage, temat wątka juz zmieniany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7demon Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 nie jest zle jak na pierwaszy model. ale dodaj jeszcze szczeogolow bedzie lepiej wygladalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi