kerin Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 Mam problem z viewport background. Chcialbym wstawic tam tło, wchodze do Rendering/Eviroment i przypisuje mape bitowa na tło. W renderze wszystko widac, natomiast w vieportcie nie ma tła. Nie wiem tez dlaczego jak klikne prawym klawiszem na 'perspective' to opcja 'Show Background' jest szara... prosze o pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 view > viewport background evoirment jest od renderingu ale w opcjach pod menu view mozna zlinkować to co jest w evoirment do bitmapy z viewporta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerin Napisano 29 Maj 2006 Autor Share Napisano 29 Maj 2006 view > viewport background evoirment jest od renderingu ale w opcjach pod menu view mozna zlinkować to co jest w evoirment do bitmapy z viewporta dzieki serdecznie! o to mi chodzilo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi