Napisano 1 Czerwiec 200618 l Witam Wszystkich, chcialbym sie pochwalic moim pierwszym skonczonym "dzielem" :) http://www.pjwstk.edu.pl/~s3890/DesertTroubleDIVX.avi (Plik wazy 17,5MB) Jest to moj debiut prosze wiec o wyrozumialosc ;) Jestem swiadom, ze ciagle mi blizej do programisty baz danych niz grafika 3d :) Dwie fotki pokazujace ogolny klimat animacji:
Napisano 1 Czerwiec 200618 l Witam, po pierwsze gratuluje ukonczenia animacji. Jesli chodzi o uwagi to: 1. W scenie gdzie kamera podaza za helikopterem od gory, przydalaby sie tekstura jakas na ziemii, albo wydmy, plasko to wyglada. 2. Zolnierze na terenie bazy strasznie sztywno chodza ;) 3. Dzwiek jaki wydal jeden z zolnierzy po upadku nie pasuje do reszty (slychac, jakbys go sam nagral mikrofonem i puscil przec pc speaek ;) ) 4. Dosc dobry montaz, fonty przydalyby sie bardziej dobrane i lepiej umiejscowione moze (do montazu - raz tylko scenka gdzies na poczatku przeskoczyla tak troche niewygodnie) 5. Muzyka i dzwieki ogolnie dosc dobrze wmontowane mi sie wydaja :) 6. Ta dziura po zolnierzu moglaby chyba lepiej wygladac (jesli chodzi o wnetrze) 7. Koncowy wybuch tez mi jakos nie lezy, aczkolwiek rozumiem, ze jest nieodzowny hehe Ogolnie pozytywnie, pozdrawiam
Napisano 1 Czerwiec 200618 l mogło być gorzej... kamera się wyjątkowo brzydko rusza(szczególnie podczas pokazywania budynku i przy granatach)
Napisano 2 Czerwiec 200618 l Heh :D uśmiałem się z tej animacji, estetycznie wykonana, sterylna taka ale przyjemna, baaardzo dobry początek :]
Napisano 2 Czerwiec 200618 l Autor Dzieki za wszystkie komentarze i uwagi. Postaram sie skorzystac z Waszych rad w nastepnych produkcjach ;)