kamis16 Napisano 29 Sierpień 2003 Napisano 29 Sierpień 2003 Witam. Mam pytanie odnosnie Frame Stamper\'a. Gdzie moge poczytac o nim wiecej???? Czytalem manual, ale nic nie znalazlem :( Czy mozna za jego pomoca wyswietlic ilosc face\'ow lub poligonow???? Z gory dziekuje za pomoc :)
kamis16 Napisano 30 Sierpień 2003 Autor Napisano 30 Sierpień 2003 Hmmmmm. Nie wiem czemu, ale u mnie \"%mem\" nie dziala. Mam prosbe. Czytaj dokladnie posty. Nie odpowiedziales na moje pytanie. A takie wskazowki jakie zawarles w odpowiedzi niewiele mi podpowiadaja. Moze jakis link????Odpowiadasz na pytania przewaznie tak, ze tylko Ty wiesz o co chodzi lub nie odpowiadasz wystarczajaco. Jestem Ci bardzo wdzieczny za pomoc. Wiem ze Ty to umiesz, ale nie wszyscy sa tacy dobrzy jak Ty... Pomysl nad tym :)
PENdzel Napisano 31 Sierpień 2003 Napisano 31 Sierpień 2003 problem w tym ze nie ma na razie dokladnego opisu do tego - odsylam cie tu http://www.chaoticdimension.com/forums/phpBB2/index.php - ja znam jedynike okolo 8 komend: oto te co mi przyszly do glowy: %cpu %ram %vmem %mhz
Rekomendowane odpowiedzi