Ghost REAKTYWACJA Napisano 29 Sierpień 2003 Napisano 29 Sierpień 2003 Mójpierwszy samochód w maxie widać parę niedoróbek (brak lusterek, wycieraczek) ale drugi będzie lepszy PS: Gdzie mógł bym znależć rzuty Toyoty Supry albo Chevroleta Corvete:D
Ghost REAKTYWACJA Napisano 29 Sierpień 2003 Autor Napisano 29 Sierpień 2003 I jeszcze jedno jak zrobić odbicia w tej szybie bo jak widać to nic się w niej nie odbija (renderowałem w brazilu)
Ufooox Napisano 29 Sierpień 2003 Napisano 29 Sierpień 2003 w map editorz daj mape reflekszyns zrob ustawiania jak na szklo i daj teksturke to najprostszy sposob
Myszek Napisano 29 Sierpień 2003 Napisano 29 Sierpień 2003 model calkiem calkiem ale szkoda ze nie ma uszczelek na szybach (albo ich nie widac) i w srodku troche malo wiac bo zazwyczaj w innych samochodac jest wiecej detali i rzuty toyoty
eric Napisano 29 Sierpień 2003 Napisano 29 Sierpień 2003 dzieki za referencje tej toyoty !!!zawsze chcialem miec supre !!!!
Witek Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 czemu wam wszystkim wychodza auta a mi nie? :/ btw obrazony na gothama :
boowa Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 jak w brazylijce renderujesz to aby miec fajne odbicia uzyj HDRI... pozdrawiam
Ghost REAKTYWACJA Napisano 4 Wrzesień 2003 Autor Napisano 4 Wrzesień 2003 Użyłem ale i tak się nic nie odbija.
trzy budziki Napisano 5 Wrzesień 2003 Napisano 5 Wrzesień 2003 Mam odczucie, ze felga jest troch zbyt blyszczaca
Kris_R Napisano 6 Wrzesień 2003 Napisano 6 Wrzesień 2003 Co do odbić... Materiał standardowy, nie musi być Brazila nawet Dajesz opacity na maxa, albo nie całkiem jeśli szybki mają łapać trochę światła... Dajesz 2 sided Ustawiasz Spec. i Gloss. Do kanału reflection wrzucasz bitmapę i ustaw koniecznie na Environment (Spherical Environment)... no i pozamiatane jak to się mówi możesz jeszcze dać maskę na tą bitmape typu falloff i trochę zmiękczyć, to będzie fajniej.. to tak po chłopsku tłumaczone.. proszę o wybaczenie :)
holo Napisano 15 Październik 2003 Napisano 15 Październik 2003 mi się nie podoba to subaru. a po drugie to nie jest wrx
Rekomendowane odpowiedzi