Ghost REAKTYWACJA Napisano 29 Sierpień 2003 Share Napisano 29 Sierpień 2003 Mójpierwszy samochód w maxie widać parę niedoróbek (brak lusterek, wycieraczek) ale drugi będzie lepszy PS: Gdzie mógł bym znależć rzuty Toyoty Supry albo Chevroleta Corvete:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost REAKTYWACJA Napisano 29 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2003 I jeszcze jedno jak zrobić odbicia w tej szybie bo jak widać to nic się w niej nie odbija (renderowałem w brazilu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 29 Sierpień 2003 Share Napisano 29 Sierpień 2003 Masz biale tlo, wiec co ma sie odbijac? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 29 Sierpień 2003 Share Napisano 29 Sierpień 2003 w map editorz daj mape reflekszyns zrob ustawiania jak na szklo i daj teksturke to najprostszy sposob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 29 Sierpień 2003 Share Napisano 29 Sierpień 2003 model calkiem calkiem ale szkoda ze nie ma uszczelek na szybach (albo ich nie widac) i w srodku troche malo wiac bo zazwyczaj w innych samochodac jest wiecej detali i rzuty toyoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 29 Sierpień 2003 Share Napisano 29 Sierpień 2003 dzieki za referencje tej toyoty !!!zawsze chcialem miec supre !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Napisano 1 Wrzesień 2003 Share Napisano 1 Wrzesień 2003 czemu wam wszystkim wychodza auta a mi nie? :/ btw obrazony na gothama : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 1 Wrzesień 2003 Share Napisano 1 Wrzesień 2003 jak w brazylijce renderujesz to aby miec fajne odbicia uzyj HDRI... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost REAKTYWACJA Napisano 4 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2003 Użyłem ale i tak się nic nie odbija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzy budziki Napisano 5 Wrzesień 2003 Share Napisano 5 Wrzesień 2003 Mam odczucie, ze felga jest troch zbyt blyszczaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 6 Wrzesień 2003 Share Napisano 6 Wrzesień 2003 Co do odbić... Materiał standardowy, nie musi być Brazila nawet Dajesz opacity na maxa, albo nie całkiem jeśli szybki mają łapać trochę światła... Dajesz 2 sided Ustawiasz Spec. i Gloss. Do kanału reflection wrzucasz bitmapę i ustaw koniecznie na Environment (Spherical Environment)... no i pozamiatane jak to się mówi możesz jeszcze dać maskę na tą bitmape typu falloff i trochę zmiękczyć, to będzie fajniej.. to tak po chłopsku tłumaczone.. proszę o wybaczenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holo Napisano 15 Październik 2003 Share Napisano 15 Październik 2003 mi się nie podoba to subaru. a po drugie to nie jest wrx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi