Napisano 7 Czerwiec 200618 l Czesc Klient przyslal mi specyfikacje do projektu, zdjecia referencyjne budynkow do zrobienia. W specyfikacji w miejscu dot. tekstur jest takie zdanie : Prosze tworzyc dla kazdego budynku osobny zestaw tekstur, unikac tillujacych sie tekstur. Nastepnie jest : "We generally don't use crop sheets and would prefer that you didn't use these" O co im moze chodzic w tym ostatnim zdaniu ? Pozdr.
Napisano 7 Czerwiec 200618 l The crop sheets provide basic information about particular pesticides used on labor-intensive agricultural crops in Washington. http://www.woodlot.bc.ca/swp/agro/html/AgroGuideCropSheets.htm Nie mam pojecia o co chodzi :P - moze jakies pestycydy ale co to ma wspolnego z teksturami oO?
Napisano 7 Czerwiec 200618 l crop -> przycinac sheets -> kartka, arkusz unikac tillujacych sie tekstur (CHYBA) tekstur ktore sa poprzycinane czyli male obrazeczki dajace sie laczyc tzn. prawa strona pasuje do lewej a gora do dolu ???
Napisano 7 Czerwiec 200618 l Autor Dzieki za odpowiedzi. Pomeczylem klienta o co chodzi i juz wiem ze chodzilo mu o to aby nie umieszczac paru tekstur na jednej bitmapie, ze woli miec wszystko w osobnych pliczkach. Ach Ci ludzie ... chcieliby zeby im czytac w myslach ;) Pozdr. E.