Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

hej.

 

wrzucam rezultaty pracki konkursowej na konkurs designboom na środowisko kuchenne/do spożywania jedzenia.

 

założenia konkursu są na http://www.designboom.com w dziale konkursy.

 

jest to mój pierwszy projekt w zespole. co prawda dwuosobowym, ale sam fakt, że robisz to nie sam daje dużo doświadczenia i pozwala spojrzeć na to co się robi zupełnie z innej strony. czas wykonania to kilka rozmów odległych w czasie o kilka - kilkanaście dni + jeden dzień na wykonanie planszek i przekazania tego w formie graficznej.

 

projekt wykonałem z janem bagińskim.

 

proszę o komentarze. pozdr.

 

http://www.mateuszwojcicki.com/_speedy/ywtc_plansza_1.jpg

http://www.mateuszwojcicki.com/_speedy/ywtc_plansza_2.jpg

http://www.mateuszwojcicki.com/_speedy/ywtc_plansza_3.jpg

  • Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Późno jest, zmęczenie, nie chciało mi się uważnie czytać. Z pozycji laika zadam więc pytanie: gdzie ta kuchnia? :)

Napisano

ciekawe.. szkoda ze trzeba dokladnie przeczytac zeby zrozumiec - powinno chyba dac sxie zrozumiec z rysunkow ; )

pytanie.. takie banalne moze.. ale jak ma byc pelno rozsianych po miescie takich miejsc i maja byc male .. to ciezko bedzie im tam zarobic na czynsz pewno ; ) nom chyba ze serio wszyscy beda sie stolwac w tamich miejscach..

 

..zycze powidzenia

Napisano
  • Autor

to by działało jakoś na zasadzie knajpek i restauracji np. na przedmieściach paryża lub w hiszpanii. ale generalnie to nie myśleliśmy chyba o bardzo ciasnym lokowaniu tych knajpek w przestrzeni. z resztą logiczny rozwój podąża za zapotrzebowaniem, więc o zagęszczeniu decydowałoby to czy rzeczywiście ludzie chcą w tym jeść. a z drugiej strony knajpki otwarte byłyby dla ludzi "z zewnątrz".

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności