Napisano 3 Wrzesień 200321 l Jak za pomoca tego materialu zrobic teksture aluminium lub innego metalu i co zrobic zeby brazil chrome nie odbijal wszystkiego wokolo. 2 pytanko jak zrobic jakis kwiatek doniczkony np. na parapet ?? 3 pyatnko zrobilem sobie okno za oknem mam swiatlo omni potem dodalem volume light wskazalem na to swiatlo i oswietla nawet ladnie ale na oknie mam taki bialy odblask tego swiatla jak to zlikidowac. Gdzie w brazil sa arealight ?? do oswietlenia wnetrza pokoju potzrebuje
Napisano 7 Wrzesień 200321 l Nosz **** nie wytrzymalem. A moze powiedz co chcesz uzyskac, a mi ci to zrobimy, co?? Jizz czlowieku, SZUKAJ, PROBUJ, SAM!!!!
Napisano 7 Wrzesień 200321 l 1. Wlacz Glossy Reflection Control i pobaw sie jego ustawieniami w Materiale BRAZIL CHROM 2. Wymodelowac...jak to poszukaj,poczytaj.. 3. Specularem pewnie 4. W swiatlach w Control Panel sa: Standard, Photometric +wlasnie Brazil Lights I prosze nie ....upupiaj, dla wyjasnienia dodam ze to nie czytanka Gombrowicza...sa pytania nie pytanka pozdr
Napisano 8 Wrzesień 200321 l Autor Co ty myslisz ze nie wiem co to SZUKAJ . Przeczytalem sporo postow na tym forum i nigdzie nie bylo ani slowa o wiekszosci tego co napisalem . Jak ktos zadal podobne pytania to nikt mu nie odpowiadal. Szukalem na innych stronach i tez nie bylo nic o tym same modele i inne duperele do niczego nie przydatne
Napisano 8 Wrzesień 200321 l Campo... ekhem... uspokój się bo będę musiał działać... to już nie piewrszy raz, kiedy wysyłasz takie posty na forum... ALbo przystopujesz, albo zacznij cos zazywac na uspokojenie!!
Napisano 8 Wrzesień 200321 l Oj Mati wiem, sorki, po prostu czasami jak widze cos takiego... jestem wyrozumialy, sam wielokrotnie pomagalem tutaj na forum - mozna miec problemy z czyms tam (sam mam), ale nosz kurcze, nie na zasadzie nie wiem to i to i to i to i to - podajcie mi rozwiazanie. Litosci... PS. Klocic sie nie chce.
Napisano 11 Wrzesień 200321 l Hehe, ja rozumiem... ale qlturka, qlturką... Poza tym jak nie chcesz to nie pomagasz i finał.. a zwrócić uwagę grzecznie można... ;-)