Gość Mr Hyde Napisano 20 Czerwiec 2006 Napisano 20 Czerwiec 2006 Witam! Oto jedna z moich pierwszych prób, jeżeli chodzi o tworzenie stronek. Zrobiona 4fun przez beginera, więc proszę nie bić mocno :) Od razu powiem ze nie jestem przekonany do niektórych rozwiązań na tej stronce, ale nie miałem pomysłów jakoś. -> http://hyde.ovh.org/
Maceo Napisano 20 Czerwiec 2006 Napisano 20 Czerwiec 2006 jak na beginnera to luzak.. najważniejsze teraz to jak rozwiążesz typografię, bo tło z fajnego obrazka to na razie 40% finiszu.
Lis Napisano 20 Czerwiec 2006 Napisano 20 Czerwiec 2006 No no. całkiem z pomysłem. Jeśli będziesz to rozwijał to chętnie pooglądam bo jak narazie to widać że kilka spraw jest tymczasowych. Ten gradient z tyłu niezbyt udany no i ten niby cień na krawędziech psuje. Widać że czujesz o co chodzi.
Gość Mr Hyde Napisano 20 Czerwiec 2006 Napisano 20 Czerwiec 2006 thx za komentarze! @Maceo, jakoś nie mam pomysłu jak to wykończyć w tym klimacie :/ @Lis, 90% strony zrobione jest w 3ds max, więc gradient i cienie (dokładniej co z nimi nie tak?) to nie mój wymysł ;)
Rekomendowane odpowiedzi